MX Kyro #25
 
I want to be the best that i can be ! 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

28-04-2019

Goede wedstrijd van Kyro in Lelystad met een hele zwarte rand

De dag begon goed voor Kyro in Lelystad want hij zette in de tijdtraining een mooie 10e tijd neer. In de eerste manche had hij een hele slechte start maar in de eerste ronde reed hij mooi aanvallend waardoor hij als 13e doorkwam, in het gevecht om de 12e plaats maakte hij een fout en kwam buiten de baan in een greppel terecht waardoor hij terugviel naar de 14e plaats, de laatste 2 rondes kreeg hij te maken met een mechanisch probleem waardoor hij het tempo moest laten zakken en nog terug viel naar de 15e plaats. We hebben toen gelijk de vering en de wielen van de wedstrijdmotor overgezet naar zijn trainingsmotor voor de 2e manche. Net voor de pauze is echter de trainer van Wesley heel erg hard gevallen en dit had natuurlijk een ontzettende impact op de rest van de dag want Wesley is al 7 jaar Kyro's trainer én vriend en onze bikkel en hij had het er dan ook erg moeilijk mee. Toen wij in het parc fermé stonden voor de 2e manche vertrok de trauma heli met Wesley naar het ziekenhuis. Wesley heeft naast alle cross technieken die hij hem heeft geleerd altijd tegen Kyro gezegd: Geeft altijd alles en geef nooit op, dan komt alles goed! En dat is dus ook precies wat hij heeft gedaan. Na een redelijke start reed hij op de 12e plaats en had de hele wedstrijd een gevecht met Guus Oomen, Bradley Mesters en Yourick den Hollander. Ondanks heel veel druk van de genoemde mannen gaf Kyro alles, en zeker niet op en wist een zwaarbevochten 12e plaats uit het vuur te slepen. Komende zondag heeft Kyro de 2e Dutch Masters wedstrijd in Axel.

Wij willen Wesley herinneren aan zijn eigen woorden: Geeft alles en geef nooit op, dan komt alles goed ! Je bent een echte doorzetter en je komt hier sterker weer uit vriend. Heel veel sterkte Wes, Amanda en de rest van de familie.

#BCSRacing, #ANoortmanTransport_GrondverzetBV, # Wickey, #Grispen_Kuppers_Assurantien_en_Financieringen, #KTM_Nederland,#Proxracingparts #HNRRacing, #JVHDesign, #HKSuspension, #PittensRacing, #HGSExhaust, #GetRealFitnessandFood, #KNMV_Motorbond, #LivingfortheWeekend, #NiekFotografie, #FVDEPhotographyTerug naar overzicht