MX Kyro #25
 
I want to be the best that i can be ! 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

02-06-2019

6e plaats voor Kyro tijdens een tropische ONK wedstrijd in Gemert !

Vandaag stond al weer de 4e ONK wedstrijd van Kyro op het programma op de mooie en zware zandbaan in Gemert. Met temperaturen die opliepen tot boven de 30 graden was het geen gemakkelijke wedstrijd voor de rijders en dus ook niet voor Kyro. In de tijdtraining zette hij een redelijke 11e tijd neer waardoor hij een goede plaats aan het starthek kon uitzoeken. Ik had samen met Kyro besloten om voor een conservatieve startplaats te kiezen, helemaal aan de rechter buitenkant, dat er weliswaar voor zorgde dat hij nooit in de top 5 zou kunnen starten, maar we wilden persé uit het gedrang in de eerste bocht blijven om “gewoon” een keer 2 manches uit te kunnen rijden zonder “gedoe”! Kyro kwam als 10e uit de start er werkte zich in 5 rondes tijd naar het achterwiel van zijn vriend Yourick den Hollander die op de 5e plaats reed. In een poging Yourick te passeren moest hij (te) hard remmen om een aanrijding te voorkomen en gleed zijn voorwiel weg waardoor hij ten val kwam. In het resterende deel van de manche reed hij met mooie rondetijden nog terug naar plaats 7. In de 2 manche kwam als 7e de eerste ronde door en na een paar hele mooie gevechten werd hij als 8e afgevlagd. In de daguitslag haalde hij met een 6e plaats zijn beste ONK resultaat van 2019, helaas net geen podium maar zeker gezien de blessure aan zijn hand in combinatie met het extreem warme weer een super mooie prestatie. De aanhouder “wint” is wat ons betreft zeker van toepassing. Harry Nolte bedankt voor het aanpassen van de motor ivm de hitte voor de 2e manche, Marco Waucomont bedankt voor het oplappen van Kyro dat hij überhaubt kon starten en Floris van den Elsen en Griselda Schoeber bedankt voor de mooie foto's weer !
De volgende ONK wedstrijd is op 14 juli in Borculo. De komende weken zal Kyro wel nog enkele wedstrijd in België en Nederland rijden.

#BCSRacing, #ANoortmanTransport_GrondverzetBV, # Wickey, #Grispen_Kuppers_Assurantien_en_Financieringen, #KTM_Nederland,#Proxracingparts #HNRRacing, #JVHDesign, #HKSuspension, #PittensRacing, #HGSExhaust, #GetRealFitnessandFood, #KNMV_Motorbond, #Alpinestars, #Twinair, #Renthal, #LivingfortheWeekend, #FVDEPhotographyTerug naar overzicht